Zaterdag 17 oktober is er weer een uitleg en demonstratie van de Bemer therapie in het Gezondheidscentrum Oosterhout

Van 10 tot 16 uur kunt u komen luisteren naar de uitleg die ik geef over deze therapie en natuurlijk krijgt u ook de gelegenheid om het te ervaren.
Er is ieder uur een presentatie.

De Bemertherapie kan het immuunsysteem versterken, hetgeen we in deze periode wel kunnen gebruiken.

Wil je de Bemer behandeling uitproberen?

Er is dan ieder uur, vanaf 10.00 uur een nieuwe presentatie. Hierbij krijgt u uitleg over de Bemer therapie en u kunt de mat uitproberen

Bent u geïnteresseerd of kent u iemand voor wie de Bemertherapie kan helpen, neem dan even contact met mij op.
dan kan ik u inplannen of uw vragen beantwoorden.

De Bemer is een apparaat wat een signaal afgeeft aan de allerkleinste bloedvaten, de micro capillairen, voor een betere doorstroming en dit geeft een betere ondersteuning aan het zelf genezend vermogen van het lichaam.
U ligt op een mat en daarmee kan het signaal afgegeven worden naar het lichaam.

 

Fysische vasculaire therapie Bemer.

Een multidimensionaal signaal vormt de kern van de fysische vasculaire therapie Bemer. De pulsen stimuleren de beperkte of geblokkeerde microcirculatie op een effectieve manier.
De  Bemer therapie kan ingezet worden ter ondersteuning van het lichaam voor:
* een betere doorbloeding ( aan- en afvoer) van organen en weefsel
* ondersteuning van de genezing van wonden en sportblessures
* ondersteuning van het immuunsysteem
* een betere lichamelijke en geestelijke conditie
* kortere hersteltijden na het sporten

De bloedsomloop voorziet je lichaamsweefsel en organen van voedingsstoffen, zuurstof, vitamines en mineralen. Tegelijkertijd worden de afvalstoffen afgevoerd. Vijf en zeventig procent van de bloedsomloop vindt plaats in de fijnste bloedvaten (microcirculatie). Onze lichaamscellen zijn voor het uitvoeren van hun verschillende levensbelangrijke taken volledig aangewezen op dit aan- en afvoerproces. De bloedlichaampjes moeten voor een gebied van meer dan 120.000 kilometer voor de aan- en afvoer zorgdragen. Het hart kan dit niet alleen aan en heeft de hulp nodig: de kleine bloedvaten bewegen de bloedcellen voort door zelf een pompbeweging te maken (vasotomie) en ondersteunen zodoende de functie van het hart.
Door veel stress, te weinig slaap, eenzijdig dieet, ongezonde leefgewoontes, ziekten en het verouderingsproces worden de pompende beweging van de fijne bloedvaten steeds langzamer. Hierdoor zijn bloedcellen te lang onderweg en kunnen hun taken niet meer naar behoren uitvoeren. Wanneer weefsel en organen te weinig voedingstoffen en zuurstof krijgen en afvalstoffen onvoldoende worden afgevoerd, kunnen er allerlei ziekten en verstoringen, in de vorm van functie verlies, zich voordoen.
Als de microcirculatie goed functioneert, wordt je bloed ook goed verdeeld, je zult je dan ook weer fitter en vitaler gaan voelen, je immuunsysteem werkt beter  waardoor je minder vatbaar bent voor infecties, verkoudheden en andere ziektes.

De Bemer kan in de praktijk gebruikt worden of je kunt deze huren of aanschaffen.
wil je hier informatie over? Bel of mail mij even.

Op de Bemersite kan je meer producten zien.

Onderstaand een filmpje wat op Youtube staat. Er staan nog meer filmpjes op Youtube over de Bemer therapie en micro vasculatie.