GEZICHTSBEHANDELING met Sonya Skin Care Collection, deze bestaat uit vijf kwalitatieve producten op basis van Aloë Vera voor het reinigen, hydrateren en beschermen van de huid.
De combinatie van de unieke ingrediënten houdt de huid jong en hydrateert als nooit te voren!

De Sonya Skin Care Collection bestaat uit:

Aloe Purifying Cleanser  Deze bijzondere cleanser met aloë vera en fruitextracten verwijdert make-up en andere onzuiverheden zonder de huid uit te drogen.

Aloe Deep-Cleansing Exfoliator  Wanneer de huid extra aandacht nodig heeft, biedt Aloe Deep-Cleansing Exfoliator uitkomst. Deze diepreinigende maar milde exfoliator met aloë vera en natuurlijke jojobakorrels is de ideale oplossing voor een extra reiniging van de huid, zonder irritatie te veroorzaken.

Aloe Refreshing Toner  Deze alcoholvrije toner met aloë vera en witte thee helpt dankzij haar vochtregulerende eigenschappen de huid perfect te hydrateren en verfrissen.

Aloe Balancing Cream  Aloë vera, vitaliserende extracten en de meest geavanceerde hydraterende bestanddelen zorgen voor een perfecte vochtbalans en een stralende huid.

Aloe Nourishing Serum  Deze serum op basis van witte thee herstelt de vochtbalans van de huid waardoor ze haar jonge uitstraling behoudt.

Voor meer informatie of een afspraak voor deze behandeling, kun je contact met mij opnemen.

Deze behandeling wordt zowel in Oosterhout als in Zevenbergen gegeven.