Lichaamsbehandelingen Gezondheidscentrum Oosterhout en ZevenbergenDe behandelingen met de massageoliën en etherische oliën van Alqvimia zijn een weldaad voor lichaam en geest.

De Spa- Wellness-behandelingen bestaan uit een lichaamsscrub met Dode Zeezout, daarna een pakking en als laatste een lichaamsmassage. Deze behandeling duurt ong. 2,5 uur waarbij u door de heerlijke geuren van Alqvimia olie tot ultieme ontspanning komt.

Er wordt gewerkt met de volgende oliën:

De Cleopatra behandeling is een ervaring voor alle zintuigen en draagt bij aan de geestelijke balans, het geeft een jonge(re) uitstraling door het anti-aging effect van wierook en mirre.
De behandeling werkt tevens ontgiftend, verfrissend en activeert het lymfesysteem.

De Speciale Rozenbehandeling met de etherische olie van de Bulgaarse roos. Laat u eens verrassen met deze speciale behandeling.

De Antistress behandeling geeft ontspanning aan lichaam en geest.

Lichaamsbehandelingen Gezondheidscentrum Oosterhout en Zevenbergen

Gezichtsbehandeling
Het gezicht wordt gereinigd, hierna een lichte scrub met daarna een heerlijk vitaliserend masker. De behandeling wordt afgesloten met een ontspannende gezichtsmassage

Voor zware en vermoeide benen: een scrub met Dode Zeezout, een pakking met Dode Zeemodder en massage met Comfort legs-olie.

Voor gewrichts- en spierproblemen: een scrub met Dode Zeezout, een pakking met Dode Zeemodder en massage met Workout-olie.

Voor een gezonde en stevige huid: een scrub met Dode Zeezout, een pakking met Dode Zeemodder en massage met Firm and Healthy Skin olie.

Voor mooie en gezonde voeten: een scrub met Dode Zeezout, een pakking met Dode Zeemodder en massage met Healthy Feet-olie.

Ter voorkoming en behandeling van cellulitis: een scrub met Dode Zeezout, een pakking met Dode Zeemodder en massage met Cellulite-olie.

Voor mooie en gezonde handen: reiniging,  een scrub met Dode Zeezout, handmasker en massage.

Bij huidproblemen, zoals eczeem, irritatie, jeuk en psoriasis. De producten worden hierbij aangepast op de client

Al deze behandelingen worden uitgevoerd met de speciale oliën, Dode Zeezout en Dode Zee modder van Alqvimia. De behandelingen zijn ideaal om jezelf of een ander cadeau te geven.

Er is ook de mogelijkheid om alleen een lichaamspakking, gezichtsbehandeling of massage te ondergaan.

Deze behandelingen worden ook uitgevoerd tijdens de vasten- en reinigingsweken

De prijs van de 2,5 uur durende behandelingen is € 190,–.
De prijs voor de behandelingen van 1 uur is € 78,–.

Indien u bijverzekerd bent, kunnen sommige behandeling vergoed worden door de verzekering.