Touch Pro stoelmassage is gebaseerd op traditionele Japanse drukpuntmassage en wordt gegeven op hoofd, rug, nek, schouders, armen, handen en heupen. Het is een zeer effectieve manier om de bloedsomloop te bevorderen, de energiebanen beter te laten stromen en het lichaam in balans te brengen. Het resultaat is dat men zich ontspannen en verfrist voelt. De massage werkt weerstandverhogend en brengt ontspanning van lichaam en geest. De massage kan over de kleding gegeven worden.

Voor meer informatie kunt u op de site kijken van www.TouchPro.nl of contact met mij opnemen.

Stoel- en tafelmassages op de werkvloer
Veelal worden er binnen een bedrijf maatregelen genomen op het ergonomische vlak, bijvoorbeeld door het reorganiseren van werkplekken en het trainen van werknemers om hun lichaam op de juiste wijze te gebruiken wanneer ze met hun computer werken, moeten tillen etc. Hoewel deze aanpak problemen vermindert, doet het niets aan de chronische belemmering van de bloedcirculatie bij werkenden met een bureaubaan.

De stoelmassage (een drukpuntmassage inclusief enkele rek- en strekoefeningen) stimuleert de bloedcirculatie (en daarmee het zelfgenezende vermogen van het lichaam).
Daarnaast neemt vaak de bewustwording van mogelijke spanningen in het lichaam toe, waardoor er iets aan gedaan kan worden voordat deze spanningen zich ontwikkelen tot klinische symptomen. Men leert deze spanningen te herkennen en daardoor te reageren op de waarschuwingssignalen van het lichaam, bijvoorbeeld door de houding aan te passen of een pauze te nemen of door het doen van rek- en strekoefeningen om de circulatie op gang te houden.
Bij de tafelmassage ligt de medewerker gekleed op de tafel en worden schouder en nek helemaal los gemasseerd met speciale technieken uit de CranioSacraal therapie

Ook is er een werkelijk moment van ontspanning (rust) gedurende 20 minuten, iets wat men zichzelf nauwelijks meer gunt in deze tijd.

De stoel- en tafelmassagemassage vereisen weinig en kunnen veel opleveren!

Verhoogde productiviteit en meer werkplezier!
De stress die werkdruk met zich brengt, vergt veel van ons lichaam en onze geest. Dat hoeft geen probleem te zijn, als we maar regelmatig ontspannen om te herstellen. Doen we dat niet, dan kunnen werkdruk, stress en een verkeerde houding leiden tot kantoorklachten als: hoofdpijn, kramp in de nek of schouders, rugklachten, vastzittende spieren, stijve gewrichten en rsi.

Het resultaat van een massage op de werkvloer op regelmatige basis (gemiddeld twee keer per maand):

  • daling kortdurend ziekteverzuim
  • bewustwording van eigen werkhouding
  • lichamelijke en geestelijke ontspanning
  • soepelheid van spieren en gewrichten
  • toename concentratievermogen
  • doorstroming van de bloedcirculatie
  • doorstroom van energie
  • herstel van spierweefsel
  • prikkeling van het zenuwstelsel
  • meer werkplezier

Proefmassage
Ervaar het zelf en maak een afspraak voor een vrijblijvende demonstratie. Ik kom graag bij u langs voor een proefmassage. Daarna bespreken we de mogelijkheden voor uw bedrijf zoals tijdstip, frequentie, kosten, ruimte en overige praktische zaken.

Voor meer informatie zie contactpagina.