Ik ben Helga Holthuizen, geboren op 06-11-1952 te Rotterdam. Ik heb mijn opleiding tot natuurgeneeskundig therapeut in Amsterdam op de Academie voor Natuurgeneeskunde gevolgd. Dit was de start voor mijn verdere loopbaan in de alternatieve gezondheidszorg. De opleiding heb ik in 1994 afgerond en bestond o.a. uit anatomie, pathologie, voedingsleer, fytotherapie, orthomoleculaire geneeskunde, massages en reinigingskuren. Hiernaast heb ik verschillende cursussen en workshops kunnen volgen met massages en behandelingen voor en bij vastenkuren.
In 2010 heb ik de opleiding CranioSacraal therapie afgerond. Deze opleiding heeft voor veel veranderingen gezorgd in het verloop van mijn ontwikkeling. kijk voor meer informatie over cranio sacraaltherapie bij  behandelingen

De lockdown heb ik gebruikt voor verschillende cursussen en opleidingen, zoals een studie hypnotherapie.

Met hypnotherapie kan je op een dieper niveau van het bewustzijn komen om inzichten te krijgen of problemen op te lossen.
Ik heb deze opleiding gedaan omdat het raakvlakken heeft met de Cranio Sacraal therapie, waarbij je ook op een diepere laag van het bewustzijn komt en nu heb ik nog meer tools gekregen om mee te werken.

De verschillende massages die ik nu toepas, kunnen afgestemd worden op de cliënt. Tijdens één behandeling gebruik ik meestal verschillende technieken.

Ik heb mijn praktijk in het Gezondheidscentrum Oosterhout en in Zevenbergen.

Onder het kopje ‘behandelingen’ wordt er uitleg gegeven over de inhoud van de behandelingen.