MASSAGE CURSUS

Heb je altijd al willen masseren, maar je weet niet wat je wel of niet kunt doen? In deze workshop leer je in twee dagen de basishandgrepen van een lekkere, ontspannende massage.

De massage die je leert kun je uitvoeren op kinderen en volwassenen.

De workshops met basishandgrepen worden regelmatig gegeven, en kan al met minimaal 2 personen doorgaan.

De kosten: € 150,-– p.p voor 2 dagen, inclusief koffie, thee.

De workshop voor gevorderden is voor diegenen die al wat meer bekend zijn met massagetechnieken. In de workshop voor gevorderden leer je hoe je om kan gaan met lichte klachten en een diepere ontspanning te bewerkstelligen.

De kosten: € 150,-– voor 2 dagen, inclusief koffie, thee.

De workshops worden gegeven in Oosterhout of  Zevenbergen bij 2 personen.
Wanneer er meer aanmeldingen komen, kan de cursus gegeven worden in de Antonius Hoeve in Langeweg.

 

CURSUS BABYMASSAGE

Ben je zwanger of heb je net een baby? En je zou graag willen weten hoe je je kindje kunt masseren, dan is deze cursus een aanrader Je kunt babymassage leren in een groep (voor baby’s vanaf 6 weken) of tijdens een privéles (voor baby’s vanaf een week).

Er wordt gewerkt met de heerlijke Alqvimia babyolie.

 

Wat kunnen de effecten zijn van een babymassage? De baby kan rustiger, alerter worden. De massage is ook effectief bij darmkrampjes, je leert je baby beter kennen en de baby slaapt beter. Tijdens een cursus wordt er ingegaan op verschillende problemen waar de ouders mogelijk mee te maken hebben.

De cursus wordt gegeven in kleine groepjes van maximaal 4 moeders en/of vaders met baby.
De cursus bestaat uit 4 lessen en kost € 85– per baby. indien u alleen met uw baby de cursus wilt volgen, kan dit natuurlijk ook. dan bestaat de cursus uit 3 lessen voor 95,–.

De cursus kan ook bij u thuis gegeven worden.

 

CURSUS DOCENT BABYMASSAGE

Ben je zelf masseur en zou je deze massagevorm willen leren? Dan kan dat ook. Neem dan even contact met mij op en kunnen we dit verder bespreken.